![]() |
Sarmisakli Patlican |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarmisakli PatlicanMalzemeler 1 kg küçük boy patlican 2 adet orta boy sogan 1 demet taze sogan 4 çorba kasigi tereyagi 4 çorba kasigi krema 4 dis sarimsak 1 çorba kasigi un Tuz, Karabiber Tarifi Patlicanlari yikadiktan sonra uç kisimlarini kesin, ortadan ikiye bölüp içlerini bosaltin ![]() ![]() Çikardiginiz patlican içlerini küp seklinde dograyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortalari oyulmus patlicanlari sudan çikarip, kuruladiktan sonra içine hazirladiginiz malzemeyi doldurun ![]() Bir tencereye yariya kadar su koyup kaynatin ![]() ![]() ![]() ![]() Sarimsakli patlicani yaninda pilav veya haslanmis patates ile servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|