Biberiyeli Hindi Bonfile |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biberiyeli Hindi BonfileBiberiyeli Hindi Bonfile Tarifi - Biberiyeli Hindi Bonfile Yapılışı - Banvit Tarifleri - Banvit Yemek Tarifleri - Pişirme Talimatları ![]() Hazırlama süresi: 20 dakika Miktar: 5 kişilik İçindekiler: 5 adet Banvit Hindi Bonfile 6 çorba kaşığı biberiye yaprağı (ince kıyılmış) 1 çorba kaşığı tozşeker 2 çorba kaşığı zeytinyağı 100 ml beyaz şarap 4 dilim hellim peyniri Tuz, karabiber 1/2 demet roka (ince kıyılmış) Biberiye ve tozşekeri harmanlayın Etlerin her iki yüzüne serpin Üzerlerine bastırarak etlere yapışmasını sağlayın![]() Etlerin her iki yüzünü ısıtılmış yağda 3’er dak pişirin Üzerine beyaz şarap gezdirin, ateşi kısın, kapak kapatıp 7-8 dak pişirin, tuz, karabiber serpinAyrı bir tavada hellim peynirlerinin her iki yüzünü hafif kahverengi oluncaya kadar 2`şer dak kızartıp tabaklara alın Üzerlerine roka ve etleri yerleştirip sıcak servis yapın
|
|
|
|