Sebzeli Çulluk Kızartması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Çulluk KızartmasıSebzeli Çulluk Kızartması Tarifi - Sebzeli Çulluk Kızartması Yapılışı - Sebzeli Çulluk Kızartması Nasıl Yapılır - Sebzeli Çulluk Kızartması Malzemeleri 2 adet çulluk Maydanoz kökü 3 çorba kaşığı sadeyağ Defne yaprağı 1 soğan 1 domates Yeteri kadar tuz 1 adet havuç 1 adet kereviz Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, doğranmış sebzeler ve çulluk etleri orta ateşe konur Yavaş yavaş sulanır ve biraz sonra sebzeler ve keklikler kızarmağa başlar domates ilâve edilir Az su ve tuz koyarak hafif ateşte pişirilir![]() Not: Patates fırın ve arzu edilen sebze ile garnitür edilir
|
|
|
|