Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, buharda, patatesli

Buharda Patatesli Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buharda Patatesli Alabalık



Alabalık Nasıl Pişirilir - Buharda Alabalık - Patatesli Alabalık - Alabalık Pişirme Tarifi


Malzemeler:


3 adet alabalık (her biri 200 g)


18 adet küçük taze patates


50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı


tuz ve karabiber


safran

Tarifi:


Balıkları kesin ve yıkayın


İçlerine tuz ve karabiber serpin


Bir tutam safranla biraz suyu karıştırın ve soyulmuş patatesleri bu karışımda 15 dakika bekletin Suyunu süzün


Patatesleri Buharlı Pişirici nin en alt kabına, balıkları ise tutacak aksesuarı takılmış haldeki plakanın üzerine koyun ve 22 - 27 dakika pişirin


Balıkları patateslerle birlikte, üzerlerine erimiş tereyağı dökerek servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.