İzgara Dalak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzgara Dalakdalak nasıl pişirilir - dalak ızgarası - fasulye püreli ızgara dalak tarifiMALZEMESİ 3 koyun dalağı 300 gr kurufasulye3 patates 1 defne yaprağı 2 diş sarmısak 1 su bardağı krema tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Akşamdan ılık suda ıslattığınız fasulyeleri, tencereye alın Patateslerin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğradıktan sonra fasulyelere ilave edin Defne yaprağı ve tuzu ekleyip iyice haşlayın ve süzün Karışımı blender yardımıyla çırpın Kremayı ilave edip dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber ile tatlandırın Dalağın zarını ayıklayın Her iki yüzünü sıvıyağ ile yağlayıp kızdırılmış ızgarada kızartın Fasulye püresi ile servis yapın alıntı |
|
|
|