Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dalak, izgara

İzgara Dalak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Dalak



dalak nasıl pişirilir - dalak ızgarası - fasulye püreli ızgara dalak tarifiMALZEMESİ


3 koyun dalağı


300 gr kurufasulye


3 patates


1 defne yaprağı


2 diş sarmısak


1 su bardağı krema


tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI


Akşamdan ılık suda ıslattığınız fasulyeleri, tencereye alın Patateslerin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğradıktan sonra fasulyelere ilave edin


Defne yaprağı ve tuzu ekleyip iyice haşlayın ve süzün Karışımı blender yardımıyla çırpın Kremayı ilave edip dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber ile tatlandırın


Dalağın zarını ayıklayın Her iki yüzünü sıvıyağ ile yağlayıp kızdırılmış ızgarada kızartın Fasulye püresi ile servis yapın


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.