![]() |
Kestaneli (Dana Soslu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli (Dana Soslu)750 giram dana eti (kemiksiz) 500 giram kestane 2 adet domates , bir kasik salca 2 adet sogan ,2 adet havuc tuz kara biber maydonoz 1 bardak aycicek yagi YAPILISI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() etleri kusbasi dogradiktan sonra suyunu cekene kadar yagda kavurun soganlari iri iri dograyin ete ilave edin ve beraber kavurun domatesi soyup dograyin ve karistirin bir bardak sicak su katip 1 saat kadar kaynatin kestaneleri firinda pisirip iclerini cikardiktan sonra parcalayip ete katin 20 dakika kadar kaynatin ve üzerine maydonoz serperek sicak serviz yapin AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|