Oktay Usta Barbunya Pilaki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oktay Usta Barbunya PilakiBarbunya Pilaki Tarifi - Barbunya Pilaki Yapılışı - Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır - Barbunya Pilaki Malzemeleri Malzemeler: Yarım Kg Barbunya 2 Patates 1 Havuç 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K Domates SalçasıZeytinyağı Yarım Limon Tuz Şeker Su Üzeri İçin: Maydanoz Hazırlanışı: Barbunyaları haşlıyoruz Soğan ve havucu doğrayıp geniş bir tencerede zeytinyağı ile kavuruyoruz Sarımsağı rendeliyoruz![]() Domates salçasını katıyoruz Sıcak su döküyoruz Haşlanan barbunyaları katıyoruz![]() Gerekirse biraz daha sıcak su koyuyoruz Şeker ve tuzunu katıp pişirmeye devam ediyoruz![]() Sebzeler iyice piştikten sonra doğranmış maydanoz ile servis ediyoruz
|
|
|
|