Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fıstıklı, parmak, tavuk

Fıstıklı Parmak Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fıstıklı Parmak Tavuk



Fıstıklı Parmak Tavuk Tarifi - Fıstıklı Parmak Tavuk Nasıl Hazırlanır - Fıstıklı Parmak Tavuğun Yapılışı
Malzemeler:


Cornflakes

fıstık

maydanoz

tuz

sarımsak tozu

Tavuk göğsü

Süt


Yapılışı:


Cornflakes ufalanır Derin olmayan bir kapta fıstık, maydanoz, tuz ve sarımsak tozuyla birlikte karıştırılır Tavuk göğsünün derisi temizlenir İki parmak boyunda ve kalınlığında parçalara ayrılır Önce süte batırılır, sonra fıstıklı karışıma bulanır Tavuklar yanmaz tepsiye yerleştirilir 200 derecelik fırında 10 dakika, tavuk yumuşayıp kızarıncaya kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.