![]() |
Fıstıklı Parmak Tavuk
Fıstıklı Parmak Tavuk Tarifi - Fıstıklı Parmak Tavuk Nasıl Hazırlanır - Fıstıklı Parmak Tavuğun Yapılışı
Malzemeler: Cornflakes fıstık maydanoz tuz sarımsak tozu Tavuk göğsü Süt Yapılışı: Cornflakes ufalanır. Derin olmayan bir kapta fıstık, maydanoz, tuz ve sarımsak tozuyla birlikte karıştırılır. Tavuk göğsünün derisi temizlenir. İki parmak boyunda ve kalınlığında parçalara ayrılır. Önce süte batırılır, sonra fıstıklı karışıma bulanır. Tavuklar yanmaz tepsiye yerleştirilir. 200 derecelik fırında 10 dakika, tavuk yumuşayıp kızarıncaya kadar pişirilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.