Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baget, susamlı, tavuk

Susamlı Tavuk Baget

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı Tavuk Baget





Malzeme


½ kg tavuk baget, 2 adet yumurta, 2 kahve fincanı un, 1 kahve fincanı susam, sıvı yağ, tuz, karabiber


Yapılışı


Bagetleri önce karabiber ve tuz ile tatlandırılmış una ardından çırpılmış yumurtaya son olarak ta susama bulayın Isıtılmış yağ da orta ısıda kızartın


NOT: Bagetlerinizin içinin yumuşak olmasını istiyorsanız sütte veya tuzlu suda 1-2 saat kadar marine edebilirsiniz Ardından yukarıdaki işlemleri yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.