Kuşkonmaz Graten |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşkonmaz Graten![]() İçindekiler * 1 bağ kuşkonmaz * 1 tatlı kaşığı tuz * 1 tatlı kaşığı şeker * 1 yemek kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı 1 Kuşkonmazların dışındaki kısmı bir sebze soyacağı yardımıyla soyun![]() 2 Kök kısmından 3-4 cm’lik bölümü kesin![]() 3 20 dakika şekerli ve tuzlu suda haşlayın![]() 4 Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye dizin![]() 5 Zeytinyağını üzerlerine gezdirip kağıdı kuşkonmazların uçları açıkta kalacak şekilde üzerine kapatın![]() 6 Önceden ızgara konumunda 200 dereceye ısıtılmış fırında uç kısımları kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin![]() |
|
|
|