Etli Enginar 4 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Enginar 4Etli Enginar 4 Tarifi - Etli Enginar Yapılışı - Etli Enginar Nasıl Yapılır - Etli Enginar Malzemeleri 6 adet enginar 2 çorba kaşığı tepeleme tereyağı 500 gr kuşbaşı kuzu eti1 çay kaşığı un 20 adet arpacık soğan 1 adet limonun suyu 5 su bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz Tereyağını bir tencereye alıp eritin Üzerine eti ilave edip suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurun Suyunu çektikten sonra beş dakika daha kavurup unu ekleyin Bir-iki dakika sonra, dörde bölünmüş enginarları ve arpacık soğanları ilave edin Limon suyunu dökün Tuzunu ayarlayın Suyu ilave edip enginarlar yumuşayana kadar pişirin![]() Elif Korkmazel |
|
|
|