![]() |
Etli Enginar 4
Etli Enginar 4 Tarifi - Etli Enginar Yapılışı - Etli Enginar Nasıl Yapılır - Etli Enginar Malzemeleri
6 adet enginar 2 çorba kaşığı tepeleme tereyağı 500 gr. kuşbaşı kuzu eti 1 çay kaşığı un 20 adet arpacık soğan 1 adet limonun suyu 5 su bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz Tereyağını bir tencereye alıp eritin. Üzerine eti ilave edip suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurun. Suyunu çektikten sonra beş dakika daha kavurup unu ekleyin. Bir-iki dakika sonra, dörde bölünmüş enginarları ve arpacık soğanları ilave edin. Limon suyunu dökün. Tuzunu ayarlayın. Suyu ilave edip enginarlar yumuşayana kadar pişirin. Elif Korkmazel |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.