Yumurtalı Hardal Otu Kavurması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yumurtalı Hardal Otu KavurmasıYumurtalı Hardal Otu Kavurması Tarifi - Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Yapılışı - Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Yumurtalı Hardal Otu Kavurması ![]() Malzemeler: 500 Gr Hardal Otu1 Soğan 2 Diş Sarımsak 4 Yumurta Tuz Karabiber Pulbiber Sıvıyağ Hazırlanışı: Hardal otunun köklerini kesiyoruz Yapraklarını kaynar suda 4-5 dakika haşlıyoruz Haşlandıktan sonra yeşil rengini kaybetmemesi için soğuk suya sokuyoruz Sudan çıkarıp süzdürüyoruz![]() İnce bir şekilde doğruyoruz Kavurma için, soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tavada kavuruyoruz Doğradığımız hardal otunu koyup kavuruyoruz![]() Yumurtaları teker teker kırıyoruz Tuz, karabiber ve pul biber serpiyoruz Kısık ateşte yumurtalar piştikten sonra servis tabağına alıyoruz
|
|
|
|