![]() |
Yumurtalı Hardal Otu Kavurması
Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Tarifi - Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Yapılışı - Yumurtalı Hardal Otu Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Yumurtalı Hardal Otu Kavurması
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: 500 Gr. Hardal Otu 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 4 Yumurta Tuz Karabiber Pulbiber Sıvıyağ Hazırlanışı: Hardal otunun köklerini kesiyoruz. Yapraklarını kaynar suda 4-5 dakika haşlıyoruz. Haşlandıktan sonra yeşil rengini kaybetmemesi için soğuk suya sokuyoruz. Sudan çıkarıp süzdürüyoruz. İnce bir şekilde doğruyoruz. Kavurma için, soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tavada kavuruyoruz. Doğradığımız hardal otunu koyup kavuruyoruz. Yumurtaları teker teker kırıyoruz. Tuz, karabiber ve pul biber serpiyoruz. Kısık ateşte yumurtalar piştikten sonra servis tabağına alıyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.