![]() |
Vejetaryen Yoğurtlu Kabak Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vejetaryen Yoğurtlu Kabak KızartmasıVejetaryen Yoğurtlu Kabak Kızartması Tarifi - Vejetaryen Yoğurtlu Kabak Kızartması Yapılışı Vejetaryen Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 4 orta boy kabak 3/4 bardak ayçiçek yağı 1 bardak yoğurt 1 tatlı kaşığı tuz 3 diş sarımsak Kabakları soyup uzunlamasına kesin ![]() Yağı kızdırın ve her iki tarafı altın rengi alana kadar kızartın ![]() Servis tabağına alın ![]() Sarmısağı dövün, tuzlayıp yoğurda ekleyin ve kabakların üzerine dökün ılıkken ya da oda sıcaklığında servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|