![]() |
Alabalık Pişirme Usulleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık Pişirme Usullerialabalık nasıl pişirilir - tereyağında alabalık - kremitte alabalık - alabalık ızgara - tuzda alabalık1-Alabalık ızgara olarak yenebileceği gibi buğlaması ya da tereyağında yapılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Kiremit olan kaplarda tereyağında alabalık yemek çok ama çok güzeldir ![]() ![]() ![]() 3-Uzungöl'de alabalığı tereyağında pişirerek, lezzet konusunda üzerine söylenecek söz bırakmayan bir yöntemdir ![]() 4-Aabalıklar güzelce temizlendikten sonra bakkaldan torbası 1tl'ye alınabilecek olan kaya tuzunun içine yatırılarak dolaba atılır ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|