![]() |
Baharatlı Çıtır Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Çıtır TavukBaharatlı Çıtır Tavuk Tarifi - Baharatlı Çıtır Tavuk Nasıl Yapılır - Çıtır Tavuk Malzemeler: 5 Adet Tavuk Kalça (But Kısmı) 1 Tatlı Kaşığı Köri 1 Çay Kaşığı Toz Kırmızı Biber 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Tatlı Kaşığı Kekik 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kase Un Kızartmak İçin Sıvı Yağ Garnitür Olarak: 250 Gr ![]() 2 Orta Boy Havuç 250 Gr ![]() 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1/2 Limon Suyu 4-5 Diş Sarımsak Tarifi Tavuk kalçalarının arkalı önlü iki yüzeyine de bıçakla derin kesikler yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitür için: Brokoli, havuç ve taze fasulyeyi haşlayalım ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|