Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, balığı, erişte, papağan, safranlı, üzerinde

Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı



MALZEME:


2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,

4 tel safran,

1/2 limon suyu,

1 çorba kaşığı zeytinyağı,

200 gr kuru erişte,

30 gr badem file,

35 gr tereyağı,

tuz

biber



YAPILIŞI:


Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir


Erişteler haşlandıktan sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir


Izgara papağan balığı bademli erişte üzerinde servis edilir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.