Füme Alabalık Ve Pancar Turşusu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Füme Alabalık Ve Pancar Turşusualabalıklı pancar turşusu - pancar turşusu ile alabalık MALZEMELER 2 füme alabalık 1 orta boy salatalık 250 gr haşlanmış pancar, ince dilimler halinde kesilmiş 2 çay kaşığı sirke, tercihen elma sirkesi 1 çay kaşığı ayçiçek yağı 12 marul yaprağı, servis için 4 kornişon turşu, yelpaze şeklinde kesilmiş 4 dal suteresi, süslemek için HAZIRLANIŞI Füme alabalığı büyük bir kaseye koyun ![]() Salatalığı 4 ince eşit parça halinde kesin ![]() Marul, kornişon ve suteresi dışında bütün malzemeyi füme alabalığa ekleyip bir çatalla iyice karıştırın ![]() Marul yapraklarını 4 ayrı tabakta yerleştirin Karışımı ortalarına koyup yelpaze kornişon ve suteresiyle süsleyip servis yapın |
|
|
|