Reyhanlı Kabak Dolması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reyhanlı Kabak DolmasıReyhanlı Kabak Dolması Tarifi - Reyhanlı Kabak Dolmasının Yapılışı - Reyhanlı Kabak Dolması Nasıl Yapılır Malzemeler: 5 adet tombul kabak 2 adet kuru soğan 150 gram kıyma 1 tutam taze reyhan 4 çorba kaşığı bulgur 1 tutam maydonoz karabiber zeytinyağı tuz Yapılışı: Tombul olan kabakların içini bir kaşık veya dolma oyacağı yardımıyla çıkartın Geniş bir karıştırma kabına küçük, küçük doğradığınız soğanları, kıymayı ,buluguru,maydonozu,reyhanı ve fesleğeni ilave edin karıştırın![]() Kabakların içlerini hazırlanan karışımla içlerini doldurun ve kabakların kapakları ile üstünü kapatıntencereye dizin Tencerenin içine 1adet domates rendeleyin Üstüne zeytinyağı ve ılık su ekleyerek yemeği pişirin
|
|
|
|