Bolonyez Soslu Spagetti 2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bolonyez Soslu Spagetti 2Bolonyez Soslu Spagetti Tarifi - Bolonyez Soslu Spagetti Yapılışı - Bolonyez Soslu Spagetti Nasıl Yapılır - Bolonyez Soslu Spagetti Malzemeleri malzemeler 1 paket spagetti makarn; 2 lt su (8 bardak)Tuz BOLONEZ SOSU İÇİN 200 gr dana kıyması4 çorba kaşığı tereyağı 2 adet kuru soğan 2 adet sivri biber 4 çorba kaşığı rendelenmiş navuç 4 adet domates 4 çorba kaşığı rendelenmiş Kereviz 1 çorba kaşığı domates salçası Yarım bardak su Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber Tuz ÜZERİ İÇİN 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar Makarnayı 2 litre kaynatılmış suda 8 dakika haşlayıp süzün (Kaynama suyuna yağ ve tuz ilave etmeyi unutmayın)![]() Sosu hazırlamak için tereyağını eriterek soğanları pembeleştirin Dana kıymasını ilave ederek önce su salıp,sonra suyunu çekinceye kadar kavurun Domates ve biberleri doğrayarak ilave edin![]() Havuç rendesi, kereviz, salça, su, karabiber ve tuzu kavrulmuş kıymaya ekleyerek 20 dakika kaynatın ![]() Süzdüğünüz makarnaları sıcak olarak bir servis tabağına alarak üzerine bolonez sos gezdirin
|
|
|
|