Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balığı, salatası, somon, susamlı

Susamlı Somon Balığı Salatası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Susamlı Somon Balığı Salatası

Susamlı Somon Balığı Salatası Tarifi - Susamlı Somon Balığı Salatasının Yapılışı - Susamlı Somon Balığı Salatası Nasıl Yapılır
Malzemeler:

2 parça somon dilimi

1 yemek kaşığı tereyağ

1 yemek kaşığı zencefil

1 tatlı kaşığı çörek otu

1 tatlı kaşığı susam

karabiber, tuz

Marul

roka

maydanoz

dere otu

Domates

taze soğan

Hazırlanışı:

1- Tereyağ ve zencefili küçük bir tavada eritiyoruz Somonları yıkayıp tereyağlı zencefilli karışıma buluyoruz Sonra üzerine karabiber, tuz, çörek otu ve susamı sürüyoruz

2- Önceden ısıtılmış fırının en yüksek derecesinde pişiriyoruz tarifte 3 dakika diyordu ama ben üzerinin kızarmasını bekledim Çok pişmiş seviyorsanız benim gibi biraz daha bekletin

3- Diğer tarafta yeşillikleri ince bir şekilde kıyıp salata tabağına alıyoruz Üstüne somonu yerleştirip domateslerle süslüyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com