Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tereyağlı Güveçte Kuru FasülyeTereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Tarifi - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Yapılışı - Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Nasıl Yapılır - Oktay Usta Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Malzeme Listesi: Yarım Kg Fasulye3 Çorba K Tereyağı2 Soğan 3 Diş Sarımsak 2 Çorba K Domates Salçası1 Çorba K Biber Salçası3 Acı Biber 2 Su B Et SuyuTuz Su Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk su ile ıslatıyoruz Islattığımız fasulyeleri tencereye koyuyoruz Üzerine su döküp 1 taşım kaynatıyoruz Tereyağını ayrı bir tencereye koyup ocağın üzerine alıyoruz![]() Soğan ve sarmsağı ince bir şekilde doğrayıp eriyen tereyağına ekliyoruz Karıştırıp kavuruyoruz Domates ve biber salçasını katıyoruz Haşlamış olduğumuz fasulyeleri ekliyoruz![]() Tuz, tane karabiber, et suyu ve sıcak su koyup karıştırıyoruz Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz Kaynadıktan sonra tuzunu ve acı biberini ekliyoruz
|
|
|
|