Ceneviz Usulu Levrek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ceneviz Usulu LevrekCeneviz Usulu Levrek Tarifi - Ceneviz Usulu Levrek Yapılışı - Deniz Ürünleri Tarifleri Malzemeler: 8 adet kılçıksız levrek filato 4 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı tuz 3 çorba kaşığı un 100 gr badem 1 adet limon sıvıyağ 2 çorba kaşığı krema Tarifi Levrek filetoları tuzlayıp karabiberleyin, oda sıcaklığında 20 dakika kadar bekletin Önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın Ayrı bir tavada dövülmüş bademleri kavurun İçine limon suyu ve kremayı ilave edin 10 dakika kadar kaynatın ve bu karışımı levreklerin üzerine dökerek servis yapın alıntı |
|
|
|