![]() |
Ceneviz Usulu Levrek
Ceneviz Usulu Levrek Tarifi - Ceneviz Usulu Levrek Yapılışı - Deniz Ürünleri Tarifleri
Malzemeler: 8 adet kılçıksız levrek filato 4 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı tuz 3 çorba kaşığı un 100 gr. badem 1 adet limon sıvıyağ 2 çorba kaşığı krema Tarifi Levrek filetoları tuzlayıp karabiberleyin, oda sıcaklığında 20 dakika kadar bekletin. Önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın. Ayrı bir tavada dövülmüş bademleri kavurun. İçine limon suyu ve kremayı ilave edin. 10 dakika kadar kaynatın ve bu karışımı levreklerin üzerine dökerek servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.