Deniz Mahsülü Spagetti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deniz Mahsülü Spagettimidyeli makarna - ton balıklı makarna - makarna tarifiMALZEMELER 100 gr konserve ton balığı 400 gr çubuk makarna 800 gr midye 3 diş sarmısak 1 adet sivribiber 1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz 300 gr süzgeçten geçirilmiş domates 1 çaykaşığı iri yapraklı frenk fesleğeni zeytinyağı tuz 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyun, soyulmuş sarımsakları çevirin Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10 dakikada bir karıştıarak pişirin Bir tutam tuz ilave edin Konserve suyu süzülmüş ton balığını ufalayıp ilave edin Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyuyoruz midyeleri katın Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateştepişirin![]() alıntı |
|
|
|