![]() |
Deniz Mahsülü Spagetti
midyeli makarna - ton balıklı makarna - makarna tarifiMALZEMELER
100 gr konserve ton balığı 400 gr çubuk makarna 800 gr midye 3 diş sarmısak 1 adet sivribiber 1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz 300 gr süzgeçten geçirilmiş domates 1 çaykaşığı iri yapraklı frenk fesleğeni zeytinyağı tuz 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyun, soyulmuş sarımsakları çevirin. Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10 dakikada bir karıştıarak pişirin. Bir tutam tuz ilave edin. Konserve suyu süzülmüş ton balığını ufalayıp ilave edin. Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyuyoruz midyeleri katın. Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateştepişirin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.