![]() |
Limon Soslu Alabalık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limon Soslu Alabalıkalabalık nasıl pişirilir - limonlu alabalık füme - alabalık pişirme tarifiMALZEMELER 4 Parça Alabalık Füme ½ Çay bardağı zeytinyağı ½ Çay bardağı limonsuyu 1 Çay kaşığı pul biber 1 Diş sarımsak HAZIRLANIŞI Alabalığı buzunun çözülmesi için yaklaşık iki saat önce dondurucudan çıkartın ve oda sıcaklığında bekletin Sarımsakları soyup ezin ![]() Bir kase içinde zeytinyağı ve limonsuyunu iyice karıştırın ![]() Üzerine pul biber ve ezilmiş sarımsak ekleyin ![]() Balıkları kayık tabağın içine alarak sosu üzerine gezdirin ![]() 2 saat buzdolabında bekledikten sonra servis yapın ![]() Arzuya göre üzerine kara biber de ekleyebilirsiniz ![]() Afiyet olsun alıntı |
![]() |
![]() |
|