Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, limon, soslu

Limon Soslu Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limon Soslu Alabalık



alabalık nasıl pişirilir - limonlu alabalık füme - alabalık pişirme tarifiMALZEMELER


4 Parça Alabalık Füme

½ Çay bardağı zeytinyağı

½ Çay bardağı limonsuyu

1 Çay kaşığı pul biber

1 Diş sarımsak


HAZIRLANIŞI


Alabalığı buzunun çözülmesi için yaklaşık iki saat önce dondurucudan çıkartın ve oda sıcaklığında bekletin


Sarımsakları soyup ezin


Bir kase içinde zeytinyağı ve limonsuyunu iyice karıştırın


Üzerine pul biber ve ezilmiş sarımsak ekleyin



Balıkları kayık tabağın içine alarak sosu üzerine gezdirin


2 saat buzdolabında bekledikten sonra servis yapın


Arzuya göre üzerine kara biber de ekleyebilirsiniz


Afiyet olsun


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.