![]() |
Havuç Reçeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç ReçeliHavuç Reçeli Tarifi - Havuç Reçeli Nasıl Yapılır - Havuç Reçeli Malzemeleri Malzemeler: 3 adet orta boy havuç (280 gr kadar) 3 su bardağı toz şeker 1 su bardağı su 2 adet çubuk tarçın 2 tane kakule (isteğe göre) yarım limonun suyu Yapılışı: 1- 3 su bardağı şekeri 1 su bardağı su ile tencereye alın ![]() ![]() 2- Havuçları soyup rendenin geniş delikli tarafıyla rendeleyin ![]() ![]() 3- Kısık ateşte ağır ağır karıştırarak 15 dakika daha pişirin ![]() ![]() 4- Sıcakken kavanoza aldığınız reçelin ağzını sıkıca kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|