Bira Salçalı Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bira Salçalı BiftekBira Salçalı Biftek Nasıl Pişirilir - Biralı BiftekHazırlanışı - Bira Salçalı Biftek Tarifi MALZEMELER 600gr biftek, 6adet soğan, 1şişe bira, un, 1kaşık salça, margarin, 4 çay bardağı su HAZIRLANIŞI Biftekleri margarinde 2dk kadar kızartıp ayrı bir tencereye koyunuz Başka bir tavaya bir kaşık margarin koyup doğradığınız soğanı 3-4dk kavurunuz (Piyaz soğanı gibi doğrayınız) Üzerine 1kaşık salçayı sulandırarak dökünüz Bunları bifteklerin üzerine boşaltınız Şişe birayı ayrı bir kapta 1kaşık un, tuz ve 4 çay bardağı su ile karıştırarak yine bifteğin üzerine dökünüz Salçalı bifteği 2 saat kadar kısık ateşte pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır olacaktır![]() |
|
|
|