![]() |
Bira Salçalı Biftek
Bira Salçalı Biftek Nasıl Pişirilir - Biralı BiftekHazırlanışı - Bira Salçalı Biftek Tarifi
MALZEMELER 600gr biftek, 6adet soğan, 1şişe bira, un, 1kaşık salça, margarin, 4 çay bardağı su HAZIRLANIŞI Biftekleri margarinde 2dk kadar kızartıp ayrı bir tencereye koyunuz. Başka bir tavaya bir kaşık margarin koyup doğradığınız soğanı 3-4dk kavurunuz. (Piyaz soğanı gibi doğrayınız) Üzerine 1kaşık salçayı sulandırarak dökünüz. Bunları bifteklerin üzerine boşaltınız. Şişe birayı ayrı bir kapta 1kaşık un, tuz ve 4 çay bardağı su ile karıştırarak yine bifteğin üzerine dökünüz. Salçalı bifteği 2 saat kadar kısık ateşte pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazır olacaktır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.