Soslu Biftek Nasıl Pişirilir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soslu Biftek Nasıl PişirilirŞarap Soslu Biftek - Biftek Tarifi - Şarap Soslu BiftekNasıl Pişirilir Malzemeleri 4 Parça Biftek 3 Adet Kuru soğan 4 Dilim Ekmek 1 Fincan Zeytinyağı 1 Su Bardağı Kırmızı Şarap 2 Diş Sarımsak 2 Çay Kaşığı Zencefil Hazırlanışı Zeytinyağı,şarap,dövülmüş sarımsak ve zencefili derin bir kapta karıştıralım Biftekleri ekleyip ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında 3-4 saat bekletelim![]() Soğanları incecik kıyıp tavada kavuralım Izgara veya barbeküde biftekleri 5-6 dakika kızartalım![]() Ekmek dilimlerini fırça ile hafifçe yağlayarak her iki tarafınıda kızartalım Kızarttığımız ekmekleri servis tabağına alıp üzerlerine biftekleri en üste de soğanları yerleştirip servis edelim![]() alıntı |
|
|
|