![]() |
Soslu Biftek Nasıl Pişirilir
Şarap Soslu Biftek - Biftek Tarifi - Şarap Soslu BiftekNasıl Pişirilir
Malzemeleri 4 Parça Biftek 3 Adet Kuru soğan 4 Dilim Ekmek 1 Fincan Zeytinyağı 1 Su Bardağı Kırmızı Şarap 2 Diş Sarımsak 2 Çay Kaşığı Zencefil Hazırlanışı Zeytinyağı,şarap,dövülmüş sarımsak ve zencefili derin bir kapta karıştıralım.Biftekleri ekleyip ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında 3-4 saat bekletelim. Soğanları incecik kıyıp tavada kavuralım.Izgara veya barbeküde biftekleri 5-6 dakika kızartalım. Ekmek dilimlerini fırça ile hafifçe yağlayarak her iki tarafınıda kızartalım.Kızarttığımız ekmekleri servis tabağına alıp üzerlerine biftekleri en üste de soğanları yerleştirip servis edelim. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.