![]() |
Sebzeli Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Tas KebabıSebzeli Tas Kebabı Tarifi - Sebzeli Tas Kebabı Yapılışı - Sebzeli Tas Kebabı Malzemeleri Malzemeler 600 gram kuşbaşı et 1 adet soğan 1 adet patates 1 çorba kaşığı sirke 1 su bardağı bezelye 1,5 çorba kaşığı salça tuz, karabiber, pul biber sıvı yağ ve etin üstünü geçecek kadar sıcak su Hazırlanışı Düdüklü tencereye sıvıyağ ve eti alın et suyunu salınca sirkeyi de ilave edin ve suyunu çekene kadar iyice kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tane patatesi küp küp doğrayıp bir tavada kızartın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|