Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurmalı, reçelli, tatlı

Reçelli Dondurmalı Tatlı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli Dondurmalı Tatlı



Malzemeler


Küçük bir kavanoz çilek reçeli

3 katlı sade pastaban

2 adet şeftali

Vanilyalı dondurma

İsteye göre çilek ya da böğürtlen


Hazırlanışı


Şeftalileri iyice yıkandıktan sonra kabuğunu soyun

ve dilimleyin Servis kasesinin içerisine bir

miktar reçel döküp pastapanın konacağı yere bir kaşık kadar dondurma koyun


Pastapanı bir kalıp yardımıyla kaseye uygun büyüklükte kesin ve dondurmanın üzerine koyun Üzerine ortası boş kalacak şekilde

dilimlenmiş şeftalileri dizin ve üzerine bir top vanilyanı dondurmayı yerleştirin



İsteğe göre dondurmanın üzerine badem ya da

çikolata dökerek servis edin


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.