![]() |
Reçelli Dondurmalı Tatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçelli Dondurmalı TatlıMalzemeler Küçük bir kavanoz çilek reçeli 3 katlı sade pastaban 2 adet şeftali Vanilyalı dondurma İsteye göre çilek ya da böğürtlen Hazırlanışı Şeftalileri iyice yıkandıktan sonra kabuğunu soyun ve dilimleyin ![]() miktar reçel döküp pastapanın konacağı yere bir kaşık kadar dondurma koyun ![]() Pastapanı bir kalıp yardımıyla kaseye uygun büyüklükte kesin ve dondurmanın üzerine koyun ![]() dilimlenmiş şeftalileri dizin ve üzerine bir top vanilyanı dondurmayı yerleştirin ![]() İsteğe göre dondurmanın üzerine badem ya da çikolata dökerek servis edin ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|