![]() |
Reçelli Dondurmalı Tatlı
Malzemeler
Küçük bir kavanoz çilek reçeli 3 katlı sade pastaban 2 adet şeftali Vanilyalı dondurma İsteye göre çilek ya da böğürtlen Hazırlanışı Şeftalileri iyice yıkandıktan sonra kabuğunu soyun ve dilimleyin. Servis kasesinin içerisine bir miktar reçel döküp pastapanın konacağı yere bir kaşık kadar dondurma koyun. Pastapanı bir kalıp yardımıyla kaseye uygun büyüklükte kesin ve dondurmanın üzerine koyun. Üzerine ortası boş kalacak şekilde dilimlenmiş şeftalileri dizin ve üzerine bir top vanilyanı dondurmayı yerleştirin. İsteğe göre dondurmanın üzerine badem ya da çikolata dökerek servis edin. Afiyet Olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.