![]() |
TERE SOSLU BALIK SUFLESİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TERE SOSLU BALIK SUFLESİHazırlık : 20 dak ![]() ![]() 200 gr beyaz etli balık filetosu 4 Yumurta 6 yemek kaşığı Krema 2 tatlı kaşığı Limon Suyu 10 sap Maydanoz TERE SOSU Tuz, Karabiber Malzemeler ; 6 kişi için Balık filetolarını yıkayıp kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin ![]() ![]() Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun ![]() ![]() Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|