![]() |
TERE SOSLU BALIK SUFLESİ
Hazırlık : 20 dak. Pişirme : 25 dak.
200 gr beyaz etli balık filetosu 4 Yumurta 6 yemek kaşığı Krema 2 tatlı kaşığı Limon Suyu 10 sap Maydanoz TERE SOSU Tuz, Karabiber Malzemeler ; 6 kişi için Balık filetolarını yıkayıp kurulayın. Yumurta sarıları ve krema ile karıştırın. Mikserden geçirin. Üstüne limon suyunu, maydanozları, tuz ve biberi katın. Yumurta aklarını mikserle çırpıp, kar köpüğü haline getirin. Bu köpüğü bir kaşık ile yavaş yavaş karışıma yedirin. Bir cam tepsi ya da küçük 6 güveci yağlayın, içine bu karışımı koyun. 180-200º fırında 25-30 dakika kadar pişirin. Balık suflesini Tere sosu ile servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.