![]() |
Cevizli Haşhaşlı Açma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli Haşhaşlı AçmaCevizli Haşhaşlı Açma Tarifi - Cevizli Haşhaşlı Açma Yapılışı - Cevizli Haşhaşlı Açma Nasıl Yapılır - Oktay Usta Cevizli Haşhaşlı Açma Malzemeler: 1 Su B ![]() 2 Yumurta 1 Çay B ![]() 1 Çay B ![]() 3 Çorba K ![]() Yarım Pk ![]() Tuz Şeker Ustasından Un Ölçüsü İç Harcı İçin: Ceviz Haşhaş Ezmesi Üzeri İçin: Yumurta Sarısı Hazırlanışı: Yumurtaları karıştırma kabına kırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Mayalanması için dinlendiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() 13 tane hamura haşhaş ezmesi sürüp toz ceviz serpiyoruz ![]() ![]() ![]() Yağlanmış tepsiye diziyoruz ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişiriyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|