![]() |
Kremalı portakal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı portakalMalzemeler 6 portakal 1 paket krema 1 paket muz jölesi 2 Elma YAPILIŞI Eşit boyda ince kabuklu portakalları yıkayın ![]() ![]() Açtığınız portakalların içini dikkatlice çıkarın (Kabuğu delmemeye dikkat ederek) Portakalların ağzını şekilli olarak kesin ![]() ![]() ![]() Bir kasenin içine jöleyi dökün Bir bardak sıcak suda eritin Daha sonra iki bardak soğuk su koyun Küçük küçük doğradığınız portakalın içini ve doğranmış elmaları jöleye katın Karıştırıp bir kaba dökün ![]() ![]() Portakalın içini doldurun ![]() Üzerini süsleyip soğuk olarak servisyapın |
![]() |
![]() |
|