İtalyan Pudingi: Pannacotta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İtalyan Pudingi: Pannacotta![]() Malzemeler (4 kişilik) * 500 ml krema * 50 gr (3 yemek kaşığı) şeker * 1 poşet agar agar * 1 paket vanilya * 1 tatlı kaşığı nişasta Üstü için * meyve Hazırlanışı 1 Meyve dışındaki bütün malzemeler karıştırılıp kaynayıncaya kadar pişirilir![]() 2 Karışım önceden sudan geçirilmiş servis kaplarına aktarılır![]() 3 Ilıklaşınca dolapta 2-3 saat kadar soğutulur![]() 4 Servis sırasında kenarlarından bıçakla dikkatlice kaptan ayrılıp, tabağa ters çıkartılır![]() 5 Üzerinde meyvelerle servis edilir![]() |
|
|
|