![]() |
İtalyan Pudingi: Pannacotta
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler (4 kişilik) * 500 ml krema * 50 gr (3 yemek kaşığı) şeker * 1 poşet agar agar * 1 paket vanilya * 1 tatlı kaşığı nişasta Üstü için * meyve Hazırlanışı 1. Meyve dışındaki bütün malzemeler karıştırılıp kaynayıncaya kadar pişirilir. 2. Karışım önceden sudan geçirilmiş servis kaplarına aktarılır. 3. Ilıklaşınca dolapta 2-3 saat kadar soğutulur. 4. Servis sırasında kenarlarından bıçakla dikkatlice kaptan ayrılıp, tabağa ters çıkartılır. 5. Üzerinde meyvelerle servis edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.