Yağlı Kiremit Bisküvi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yağlı Kiremit BisküviYağlı Kiremit Bisküvi Tarifi - Yağlı Kiremit Bisküvi Yapılışı - Yağlı Kiremit Bisküvi Nasıl Yapılır - Yağlı Kiremit Bisküvi Malzemeleri 150 gr tereyağı400 gr makinadan çekilmiş badem250 gr şeker6 yumurta akı 50 gr un50 gr ince kıyılmış portakal kabuğu reçeliEritilmiş 150 gr tereyağı ile şekeri karıştırınız![]() Bu karışıma badem, un rendelenmiş veya ince kıyılmış portakal reçeli kabuklarını ilâve ediniz Bir hamur yapınız![]() Ucuna düz huni geçirilmiş krema torbası ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine kendi üzerine iki defa uzunlamasına sıkılarak kiremit biçimi veriniz ![]() Sıcak fırında pişiriniz
|
|
|
|