![]() |
Kayısılı Profiterol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısılı ProfiterolKayısılı Profiterol Tarifi - Kayısılı Profiterol Yapılışı Malzemeler : 1 Kg ![]() 1 Su B ![]() Kreması İçin: 2 Su B ![]() 3 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 1 Paket Vanilya Sosu İçin: 2 Su B ![]() 2 Çorba K ![]() 1 Tatlı K ![]() 1 Tatlı K ![]() 1 Çorba K ![]() Hazırlanışı Kayısıların çekirdeklerini çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir küçük tencereye kremasını hazırlarken; sütü, şekeri, nişastayı, unu ve vanilyayı koyun ve yine soğukken karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kremayı şanti torbasına doldurun ve kayısıların çekirdek yuvalarına sıkın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|