![]() |
Haşhaşlı Çemenli Açma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haşhaşlı Çemenli AçmaMalzemeler: 6 su b ![]() 2 çorba k ![]() yarım çay b ![]() 1 yumurta 1 su b ![]() 1 ![]() ![]() 2 çorba k ![]() 1 çorba k ![]() aldığı kadar un İç harcı için: 3 çorba k ![]() sıvıyağ 2 çorba k ![]() sıvıyağ Hazırlanışı: Karıştırma kabına 5 su b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru bir süre beklettikten sonra 2 bezeye ayırın ![]() ![]() ![]() Üzerini haşhaş ile sıvayarak rulo yapın ![]() ![]() Ayrılan diğer bezeyi açabildiğniz kadar açın ![]() ![]() yumurta sarısı sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|