![]() |
Tencerede Kaz Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencerede Kaz KızartmasıTENCEREDE KAZ KIZARTMASI Servis (Kaç Kişilik): 4-5 Malzeme Listesi: 1 adet temizlenmiş tam kaz, 1 adet küçük boy havuç, 1 baş büyük boy kuru soğan, 6 dal maydanoz sapı, 1 dolu çorba kaşığı tereyağı, 1 adet orta büyüklükte domates, 4 dal kereviz sapı 1,5 su bardağı su, yarım tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Kuru soğan rendenden geçirilerek süzülür ve suyu alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|