Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahın, gelirmiş, iziniyle, kişi, olsun, olursa

Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duanın amacı Gelmesini Size Dönmesini İstediğiniz Birine Niyetlenip 15 Defa Okunuyor İstedigin Saatte Okuyabilirsin Dedi Ve Duanın Dahada Etkili Olması İçin İstersen 15'şi Tamamladıktan Sonra Tekrar Tekrar Niyetlenip 15şer Defa daha Okuyabilirsin Dedi Ve Şunları ekledi Her Duanın Meleği Vardır Ve Her İnanarak Ettiğin Duada Melekler Allaha Niyetini Ve Ettiğin Duayı BildirirSizin İçin Yüce Allaha Onlarda Dua Eder Yeterki İnanarak Okunsun Ve Hisset Dediİnşallah İşe Yararki Sonuçta Rabbimin Duası Rabbimden İstiyoruz Allah hepimizin Dualarını Niyetlerini Kabul eylesin İnşallah

Dua Şudur: 15 kere okunacak

Bismillahirrahmanirrahim

Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin
Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı

Sevgi ve Muhabbet Dualari<--Bölümündesiniz : )
Rizik ile alakali bölüme bakin isterseniz, satilmayan mal icin paylasimlar vardi

Arkadaşım, benim sorduğum ayrı şey sizin sölediğiniz ayrı şey
Ben malım satılmıyor demedim ki,
Malımı satan kişi paramı geri getirmediği gibi kendiside bana gelmiyor
Amaç bu duadan kişiyi geri getirmekse neden ben okumayayım düşüncemin uygunluk derecesini öğrenmek istedim AEOunnnn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

gökyüzüm Nickli Üyeden Alıntı

beni yanlış anlamayında nasıl oluyor bu yukarıda Eucalyptus_ Nickli arkadaşın arkadaşı başka biriyle beraber ve evli olmayan bu adamı kendilerine getirmek isteniyor ve siz HAVVASUL_ESRAR arkadaşımızda o 3kişiden soğutma işlemi yapılması gerekir diyorsunuz benim kafam karıştı bu işte şerde olmuş olmuyormu çok kafam karıştı inanın bilgi almak adına soruyorum amacım kimseyi kırmak değildir

Kafanizin karismasina gerek yok Sözlüsünü birakip baskasina giden bir "adam" sözkonusu olan
Yuva yikmak icin öneri almiyoruz burda, ALLAH (cc) korusun
Peki sevgili Havvasul_Esrar, tefrik ile ilgili formüller dediginiz nedir?
Nasil ulasabilirim, ya da siz paylasir misiniz?
Bu konuda muzarip olan cok insanin olduguna inaniyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

berksan88 Nickli Üyeden Alıntı

okumadan önce matlup kişiye niyet etmek gerekmezmi yoksa doğrudan okumakmı lazım SAYIN HAVAS

başta niyet etmek gerekir
okuma bitincede niyeti tekrar söylemek iyidir

--- Sonraki mesaj ---

Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı

Ben tesekkür ederim cevapladigin icin Birsey daha sorayim
Simdi 2 uygulama paylastiniz, benim bir bayan arkadasim var ve sevdigi baska kadina gitmis
Ona en uygun hangisini önerirsiniz?
Yani, arada 3cü bir shahis varken bunlardan hangisi etkili olur
Emekleriniz icin tesekkür ederiyorum

aslında o gidip gitmemesinden ziyade sevip sevmemesine
yada başka bir mecburiyeti varmı ona bakar
misal gittiği kişiyi seviyorsa
bu sefer arakadaşınızda tesir ederse
bir duygu karışıklığı yaşar
bir gün ona bir gün arkadaşınıza meyilli olabilir
bu okumayı yapabilir arkadaşınız
ben teşekkür ederim
vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili Arkadaşlar Bu Duayı Mahallemizde Oturan Bir Hacı Teyze Bana Bugün Önerdi ve Hemen Sizlerle Paylaşmak İstedim Bu Hacı Teyze Namazında Niyazında Biridir Ve Her Türlü Mevlüdlerde Hoca Olarak Dua Okur İnsanlara Bilgileriyle Yardımcı Olur Dua Bilgisine Güvendiğim Biridir Duanın amacı Gelmesini Size Dönmesini İstediğiniz Birine Niyetlenip 15 Defa Okunuyor İstedigin Saatte Okuyabilirsin Dedi Ve Duanın Dahada Etkili Olması İçin İstersen 15'şi Tamamladıktan Sonra Tekrar Tekrar Niyetlenip 15şer Defa daha Okuyabilirsin Dedi Ve Şunları ekledi Her Duanın Meleği Vardır Ve Her İnanarak Ettiğin Duada Melekler Allaha Niyetini Ve Ettiğin Duayı BildirirSizin İçin Yüce Allaha Onlarda Dua Eder Yeterki İnanarak Okunsun Ve Hisset Dediİnşallah İşe Yararki Sonuçta Rabbimin Duası Rabbimden İstiyoruz Allah hepimizin Dualarını Niyetlerini Kabul eylesin İnşallah

Dua Şudur: 15 kere okunacak

Bismillahirrahmanirrahim

Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin
Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com