![]() |
Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...Duanın amacı Gelmesini Size Dönmesini İstediğiniz Birine Niyetlenip 15 Defa Okunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua Şudur: 15 kere okunacak ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı Sevgi ve Muhabbet Dualari<--Bölümündesiniz : ) Rizik ile alakali bölüme bakin isterseniz, satilmayan mal icin paylasimlar vardi ![]() Arkadaşım, benim sorduğum ayrı şey sizin sölediğiniz ayrı şey ![]() ![]() Ben malım satılmıyor demedim ki, Malımı satan kişi paramı geri getirmediği gibi kendiside bana gelmiyor ![]() Amaç bu duadan kişiyi geri getirmekse neden ben okumayayım düşüncemin uygunluk derecesini öğrenmek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...gökyüzüm Nickli Üyeden Alıntı beni yanlış anlamayında nasıl oluyor bu yukarıda Eucalyptus_ Nickli arkadaşın arkadaşı başka biriyle beraber ve evli olmayan bu adamı kendilerine getirmek isteniyor ve siz HAVVASUL_ESRAR arkadaşımızda o 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Kafanizin karismasina gerek yok ![]() ![]() Yuva yikmak icin öneri almiyoruz burda, ALLAH (c ![]() ![]() ![]() Peki sevgili Havvasul_Esrar, tefrik ile ilgili formüller dediginiz nedir? Nasil ulasabilirim, ya da siz paylasir misiniz? Bu konuda muzarip olan cok insanin olduguna inaniyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...berksan88 Nickli Üyeden Alıntı okumadan önce matlup kişiye niyet etmek gerekmezmi yoksa doğrudan okumakmı lazım SAYIN HAVAS başta niyet etmek gerekir okuma bitincede niyeti tekrar söylemek iyidir --- Sonraki mesaj --- Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı Ben tesekkür ederim cevapladigin icin ![]() ![]() Simdi 2 uygulama paylastiniz, benim bir bayan arkadasim var ve sevdigi baska kadina gitmis ![]() Ona en uygun hangisini önerirsiniz? Yani, arada 3 ![]() ![]() Emekleriniz icin tesekkür ederiyorum ![]() aslında o gidip gitmemesinden ziyade sevip sevmemesine yada başka bir mecburiyeti varmı ona bakar misal gittiği kişiyi seviyorsa bu sefer arakadaşınızda tesir ederse bir duygu karışıklığı yaşar bir gün ona bir gün arkadaşınıza meyilli olabilir bu okumayı yapabilir arkadaşınız ben teşekkür ederim vesselam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...Sevgili Arkadaşlar Bu Duayı Mahallemizde Oturan Bir Hacı Teyze Bana Bugün Önerdi ve Hemen Sizlerle Paylaşmak İstedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua Şudur: 15 kere okunacak ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|