ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=172906)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:37 AM

Kişi Nerde Olursa Olsun Allahın İziniyle Gelirmiş...

Duanın amacı Gelmesini Size Dönmesini İstediğiniz Birine Niyetlenip 15 Defa Okunuyor... İstedigin Saatte Okuyabilirsin Dedi. Ve Duanın Dahada Etkili Olması İçin İstersen 15'şi Tamamladıktan Sonra Tekrar Tekrar Niyetlenip 15şer Defa daha Okuyabilirsin Dedi... Ve Şunları ekledi Her Duanın Meleği Vardır Ve Her İnanarak Ettiğin Duada Melekler Allaha Niyetini Ve Ettiğin Duayı Bildirir.Sizin İçin Yüce Allaha Onlarda Dua Eder. Yeterki İnanarak Okunsun Ve Hisset Dedi.İnşallah İşe Yararki Sonuçta Rabbimin Duası Rabbimden İstiyoruz Allah hepimizin Dualarını Niyetlerini Kabul eylesin İnşallah.

Dua Şudur: 15 kere okunacak...

Bismillahirrahmanirrahim

Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin.
Amin...

Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı

Sevgi ve Muhabbet Dualari<--Bölümündesiniz : )
Rizik ile alakali bölüme bakin isterseniz, satilmayan mal icin paylasimlar vardi.

Arkadaşım, benim sorduğum ayrı şey sizin sölediğiniz ayrı şey..
Ben malım satılmıyor demedim ki,
Malımı satan kişi paramı geri getirmediği gibi kendiside bana gelmiyor.
Amaç bu duadan kişiyi geri getirmekse neden ben okumayayım düşüncemin uygunluk derecesini öğrenmek istedim. A...E...O...unnnn.........

gökyüzüm Nickli Üyeden Alıntı

beni yanlış anlamayında nasıl oluyor bu yukarıda Eucalyptus_ Nickli arkadaşın arkadaşı başka biriyle beraber ve evli olmayan bu adamı kendilerine getirmek isteniyor ve siz HAVVASUL_ESRAR arkadaşımızda o 3.kişiden soğutma işlemi yapılması gerekir diyorsunuz benim kafam karıştı bu işte şerde olmuş olmuyormu çok kafam karıştı inanın bilgi almak adına soruyorum amacım kimseyi kırmak değildir...

Kafanizin karismasina gerek yok. Sözlüsünü birakip baskasina giden bir "adam" sözkonusu olan.
Yuva yikmak icin öneri almiyoruz burda, ALLAH (c.c.) korusun.
Peki sevgili Havvasul_Esrar, tefrik ile ilgili formüller dediginiz nedir?
Nasil ulasabilirim, ya da siz paylasir misiniz?
Bu konuda muzarip olan cok insanin olduguna inaniyorum.

berksan88 Nickli Üyeden Alıntı

okumadan önce matlup kişiye niyet etmek gerekmezmi yoksa doğrudan okumakmı lazım SAYIN HAVAS

başta niyet etmek gerekir
okuma bitincede niyeti tekrar söylemek iyidir

--- Sonraki mesaj ---

Eucalyptus_ Nickli Üyeden Alıntı

Ben tesekkür ederim cevapladigin icin. Birsey daha sorayim.
Simdi 2 uygulama paylastiniz, benim bir bayan arkadasim var ve sevdigi baska kadina gitmis.
Ona en uygun hangisini önerirsiniz?
Yani, arada 3.cü bir shahis varken bunlardan hangisi etkili olur.
Emekleriniz icin tesekkür ederiyorum.

aslında o gidip gitmemesinden ziyade sevip sevmemesine
yada başka bir mecburiyeti varmı ona bakar
misal gittiği kişiyi seviyorsa
bu sefer arakadaşınızda tesir ederse
bir duygu karışıklığı yaşar
bir gün ona bir gün arkadaşınıza meyilli olabilir
bu okumayı yapabilir arkadaşınız
ben teşekkür ederim
vesselam

Sevgili Arkadaşlar Bu Duayı Mahallemizde Oturan Bir Hacı Teyze Bana Bugün Önerdi ve Hemen Sizlerle Paylaşmak İstedim. Bu Hacı Teyze Namazında Niyazında Biridir. Ve Her Türlü Mevlüdlerde Hoca Olarak Dua Okur İnsanlara Bilgileriyle Yardımcı Olur... Dua Bilgisine Güvendiğim Biridir Duanın amacı Gelmesini Size Dönmesini İstediğiniz Birine Niyetlenip 15 Defa Okunuyor... İstedigin Saatte Okuyabilirsin Dedi. Ve Duanın Dahada Etkili Olması İçin İstersen 15'şi Tamamladıktan Sonra Tekrar Tekrar Niyetlenip 15şer Defa daha Okuyabilirsin Dedi... Ve Şunları ekledi Her Duanın Meleği Vardır Ve Her İnanarak Ettiğin Duada Melekler Allaha Niyetini Ve Ettiğin Duayı Bildirir.Sizin İçin Yüce Allaha Onlarda Dua Eder. Yeterki İnanarak Okunsun Ve Hisset Dedi.İnşallah İşe Yararki Sonuçta Rabbimin Duası Rabbimden İstiyoruz Allah hepimizin Dualarını Niyetlerini Kabul eylesin İnşallah.

Dua Şudur: 15 kere okunacak...

Bismillahirrahmanirrahim

Allahümmec'alel kur'ane lena fid dünya karina fil kabri münisa fil kıyameti şefia birahmetike ya erhamerrahimin.
Amin...