Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dizel, olsun, yok

Yok Dizel Olsun

Eski 05-23-2007   #1
Ergenekon

Yok Dizel Olsun

Ebi raisukaree
Yaki udon

Nedir bunlar?
"Karateci" diyenler, bilemedi
İstanbul'da yeni açılan bir alışveriş merkezi var ya Onun içindeki restoranlardan birinin mönüsü bu
"Pilav, mantarlı tavuk, kabak" falan demek istiyor

Merak ettim, gezdim
Amerika'da mıyız, Japonya'da mıyız, İtalya'da mı, anlamadım
Türkiye olmadığı kesin
Oturdum bir yere
Şöyle yazıyor duvarda
"Kahvelerimiz Peru orijinli, Villa Rica çekirdeklerinden hazırlanmaktadır"
Aferin

Garson yanaşıyor, sipariş vereceğim
- Sıcak içeceklerden ne var?
- Espresso, decaffeinate, cappuccino, latte macchiatocafe au lait, hot milk, hot chocolate, green tea, peppermint, chamomile flowers
- Türk kahvesi yok mu? - Maalesef
- Su rica edeyim o zaman
- Normal mi, San Pellegrino mu?

- Yok Dizel olsun

İçinde bir de sinema salonu var
"Mars Cinema" yazıyor
Ee Mars olabilir
Başta demiştim
Türkiye olamaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #2
yosun_26

Ee Mars olabilir
Başta demiştim
Türkiye olamaz

:)))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Ne kadar doğru, ne kadar güzel bir anlatım

Teşekkürler Ergenekon, emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #4
speed

ticaret odasının güzel bir uygulaması var bu konuyla ilgili işletmelerinin adını türkçe koyanlara teşekkür ediyor ve teşvik edici şeyler yapıyolar sanırım bu çok hoşuma gitmiştitşkkürler ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #5
RaHaTSiZ

~~ :)) Ergenekon oraSı İstanbul Türkiyeden farklı ßir ülke oLmuş durumda, ßenimde hoşuma gidiyor değil ßirde aLengirli konuşan gençler, insanlar yokmu! Onların ağzıyla ßurnunun yerini değiştiresim geliyor~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #6
tatia27

çok begendim ya emegine saglık sonu acayip tatlı olmuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #7
Ergenekon

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ :)) Ergenekon oraSı İstanbul Türkiyeden farklı ßir ülke oLmuş durumda, ßenimde hoşuma gidiyor değil ßirde aLengirli konuşan gençler, insanlar yokmu! Onların ağzıyla ßurnunun yerini değiştiresim geliyor~~
Bu konulardaki hassasiyetinizi ve duygularınızı yakından biliyorum sizin ve başta site sahipleri ve yöneticilerinin Omazsa olmaz değerlerimizin yaşaması ve korunması mücadelemize onları yoketme yolunda gayretler içersinde olanlardan daha azimli ve kararlı devam ettiğimiz sürece, yaşadığımız ana ve gelecek nesillere görevimizi yerine getirmiş oluruz diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2007   #8
RaHaTSiZ

~~ Özellikle kız gibi konuşan erkeklerZzzz en sinir oLduğum "yhaa" :S ßöyle ßir kelime var mı ya hangi dile mensup ? ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com