![]() |
Yok Dizel Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Yok Dizel OlsunEbi raisukaree ![]() Yaki udon ![]() Nedir bunlar? "Karateci" diyenler, bilemedi ![]() İstanbul'da yeni açılan bir alışveriş merkezi var ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Pilav, mantarlı tavuk, kabak" falan demek istiyor ![]() Merak ettim, gezdim ![]() Amerika'da mıyız, Japonya'da mıyız, İtalya'da mı, anlamadım ![]() ![]() ![]() Türkiye olmadığı kesin ![]() Oturdum bir yere ![]() ![]() ![]() Şöyle yazıyor duvarda ![]() "Kahvelerimiz Peru orijinli, Villa Rica çekirdeklerinden hazırlanmaktadır ![]() Aferin ![]() Garson yanaşıyor, sipariş vereceğim ![]() ![]() ![]() - Sıcak içeceklerden ne var? - Espresso, decaffeinate, cappuccino, latte macchiatocafe au lait, hot milk, hot chocolate, green tea, peppermint, chamomile flowers ![]() ![]() ![]() - Türk kahvesi yok mu? - Maalesef ![]() - Su rica edeyim o zaman ![]() - Normal mi, San Pellegrino mu? - Yok Dizel olsun ![]() ![]() ![]() İçinde bir de sinema salonu var "Mars Cinema" yazıyor ![]() Ee Mars olabilir ![]() Başta demiştim ![]() ![]() ![]() Türkiye olamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ne kadar doğru, ne kadar güzel bir anlatım ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Ergenekon, emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
speed
|
![]() ticaret odasının güzel bir uygulaması var bu konuyla ilgili işletmelerinin adını türkçe koyanlara teşekkür ediyor ve teşvik edici şeyler yapıyolar sanırım bu çok hoşuma gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Ergenekon oraSı İstanbul Türkiyeden farklı ßir ülke oLmuş durumda, ßenimde hoşuma gidiyor değil ßirde aLengirli konuşan gençler, insanlar yokmu! Onların ağzıyla ßurnunun yerini değiştiresim geliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ergenekon
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |